Giriş Kayıt
Kipp Shiotani

Kipp Shiotani


Oyuncu

Kipp Shiotani, Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.6 584
2006 Dram Oyuncu 5.5 731
2002 Komedi Oyuncu 6.7 11,761
1997 Aksiyon Oyuncu 7.9 8
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,805

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,355
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,875
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019