Giriş Kayıt
Jun'ichi Shindô

Jun'ichi Shindô


Yapımcı

Jun'ichi Shindô, yapımcı.

Ölüm Provası (1999), Hachikô monogatari (1987), Poppoya (1999), Nada sô sô (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yapımcı 7.0 314
2011 Dram Yapımcı 6.6 476
2010 Dram Yapımcı 7.1 892
2009 Dram Yapımcı 6.7 98
2006 Dram Yapımcı 6.8 646
2002 Dram Yapımcı 7.0 66

Ölüm Provası
1999 Dram Yapımcı 7.2 64,233
1999 Dram Yapımcı 6.9 558
1999 Dram Yapımcı 7.3 735
1995 Dram Yapımcı 6.4 8
1994 Yapımcı 6.6 400
1987 Dram Yapımcı 8.1 3,942
1978 Aksiyon Yapımcı 6.8 282
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019