Giriş Kayıt
Hye-jin Shim

Hye-jin Shim (52)


Oyuncu, Yönetmen

Hye-jin Shim, 16 Ocak 1967 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu, yönetmen.

Akasya (2003), (2015) Kilmi, Hilmi (2015), (2006) Düşlerimin Prensi (2006), (1997) Chorok mulkogi (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1967
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.5 33
2018 Komedi Oyuncu 6.4 158
2015 Komedi Oyuncu 8.3 2,506
2014 Dram Oyuncu 7.8 215
2014 47 Dram Oyuncu    
2013 46 Oyuncu    
2010 43 Komedi Oyuncu 5.8 100
2009 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.2 135
2008 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 39 Dram Oyuncu 6.9 144

Düşlerimin Prensi
2006 Komedi Oyuncu 7.8 1,875
2005 Oyuncu    
2004 Oyuncu    

Akasya
2003 36 Korku Oyuncu 5.8 1,848
2001 Oyuncu    
1997 30 Dram Oyuncu 5.6 11
1997 30 Oyuncu 7.1 1,249
1996 29 Komedi Oyuncu 4.4 28
1996 29 Fantastik Oyuncu 5.7 339
1996 Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu    
1994 27 Gerilim Oyuncu 4.5 23
1993 26 Dram Oyuncu 6.6 105
1993 Romantik Oyuncu    
1992 25 Komedi Oyuncu 6.4 50
1992 25 Savaş Oyuncu 6.9 171
1991 Romantik Oyuncu    
1990 23 Dram Oyuncu 7.1 91
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019