Giriş Kayıt
Andrew Shim

Andrew Shim (35)


Oyuncu

Andrew Shim, 17 Ağustos 1983 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Burası İngiltere (2006), This Is England '86 (2010), This Is England '88 (2011), Anti-Social (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Suç Oyuncu 5.6 219
2015 Dram Oyuncu 8.6 4,779
2015 32 Suç Oyuncu 6.2 2,039
2014 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 149
2012 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 3,088
2012 29 Korku Oyuncu 3.9 2,196
2011 Dram Oyuncu 8.3 7,394
2011 28 Dram Oyuncu 5.6 1,845
2010 Dram Oyuncu 8.3 9,451

Burası İngiltere
2006 23 Suç Oyuncu 7.7 107,834

Ölü Adamın Ayakkabıları
2004 21 Suç Oyuncu 7.7 44,812
2002 19 Komedi Oyuncu 6.2 3,816
1999 16 Komedi Oyuncu 7.6 4,960
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018