Giriş Kayıt
Andrew Shim

Andrew Shim (35)


Oyuncu

Andrew Shim, 17 Ağustos 1983 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Burası İngiltere (2006), This Is England '86 (2010), This Is England '88 (2011), Anti-Social (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Suç Oyuncu 5.7 227
2015 Dram Oyuncu 8.6 4,855
2015 32 Suç Oyuncu 6.2 2,052
2014 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 149
2012 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 3,117
2012 29 Korku Oyuncu 3.9 2,222
2011 Dram Oyuncu 8.3 7,466
2011 28 Dram Oyuncu 5.6 1,856
2010 Dram Oyuncu 8.3 9,539

Burası İngiltere
2006 23 Suç Oyuncu 7.7 108,265

Ölü Adamın Ayakkabıları
2004 21 Suç Oyuncu 7.7 45,051
2002 19 Komedi Oyuncu 6.2 3,845
1999 16 Komedi Oyuncu 7.6 4,998
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018