Giriş Kayıt
Akira Shiga

Akira Shiga


Oyuncu

Akira Shiga, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Aksiyon Oyuncu 7.2 874
1967 Dram Oyuncu 6.9 118
1966 Dram Oyuncu 6.8 995
1963 Dram Oyuncu 6.7 205
1963 Aksiyon Oyuncu 7.3 138

Oyuncunun İntikamı
1963 Dram Oyuncu 7.6 1,696
1962 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,818
1962 Dram Oyuncu 7.3 303
1962 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,087

Efendi Sansho
1954 Dram Oyuncu 8.4 12,304
1949 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019