Giriş Kayıt
Ko Shibasaki

Ko Shibasaki (41)


Oyuncu

Yukie Yamamura, 05 Ağustos 1981 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

47 Ronin (2013), Cevapsız Arama (2003), Şüpheli X (2008), Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yukie Yamamura
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Rui | Kô Shibasaki
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
9.1 (8 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 41 Dram Oyuncu    
2022 41 Macera Oyuncu 5.4 21
2020 Dram Oyuncu 6.6 14
2020 39 Oyuncu    
2019 38 Dram Oyuncu 6.4 258
2018 Dram Oyuncu 7.1 380
2016 35 Komedi Oyuncu 6.2 444
2014 Komedi Oyuncu 7.7 484
2014 33 Korku Oyuncu 6.1 1,456
2014 33 Komedi Oyuncu 6.4 190
2013 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,496
2013 32 Gizem Oyuncu 6.7 323
2013 Romantik Oyuncu 6.6 209
2012 31 Komedi Oyuncu 6.6 121
2011 Dram Oyuncu 6.4 43
2010 Dram Oyuncu 7.2 558
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 420
2010 29 Dram Oyuncu 6.4 223

Şüpheli X
2008 27 Suç Oyuncu 7.4 3,665
2008 27 Aksiyon Oyuncu 4.4 691
2007 Dram Oyuncu 7.5 968
2007 26 Komedi Oyuncu 6.3 576
2007 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,895
2006 25 Komedi Oyuncu 7.8 7,948
2006 25 Macera Oyuncu 5.6 1,488
2006 25 Animasyon Oyuncu 6.7 723
2006 25 Komedi Oyuncu 6.3 215
2006 Oyuncu    
2005 24 Dram Oyuncu 6.9 627
2004 Dram Oyuncu 7.9 772

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum
2004 23 Dram Oyuncu 7.2 3,675

Cevapsız Arama
2003 22 Korku Oyuncu 6.2 18,343
2002 21 Fantastik Oyuncu 6.6 504
2002 21 Suç Oyuncu 7.1 886
2002 Dram Oyuncu 7.8 6
2002 Oyuncu 7.4 341
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 20 Dram Oyuncu 7.4 2,831

Korkuluk
2001 20 Fantastik Oyuncu 5.4 667

Ölüm Oyunu
2000 19 Aksiyon Oyuncu 7.6 184,205
2000 19 Oyuncu 6.7 354

Tokyo Baskını
2000 19 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022