Giriş Kayıt
Lowell Sherman

Lowell Sherman (46)


Oyuncu, Yönetmen

Lowell Sherman, 11 Ekim 1888 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

Bachelor Apartment (1931) yapımıyla biliniyor.

Lowell Sherman, 28 Aralık 1934 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1888
Ölüm Tarihi: 28 Aralık 1934
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1935 Dram Yönetmen 5.9 1,142
1934 46 Dram Yönetmen 6.2 1,163
1933 45 Dram Yönetmen 6.4 3,061
1933 45 Komedi Yönetmen 6.3 6,272
1932 44 Dram Oyuncu 7.1 2,406
1931 43 Komedi Oyuncu 5.8 1,092
1930 42 Suç Oyuncu
Yönetmen
5.6 282
1930 42 Dram Oyuncu 6.7 1,261
1930 42 Komedi Oyuncu 5.9 215
1928 40 Komedi Oyuncu 6.9 451
1928 40 Dram Oyuncu 7.0 460

Doğu Yolu
1920 32 Dram Oyuncu 7.4 5,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022