Giriş Kayıt
Francine Shermaine

Francine Shermaine


Makyaj

Francine Shermaine, makyaj.

Shout (1991), (2005) Kiss Kiss Bang Bang (2005), (2007) Moonlight (2007), (2009) Doğum Sancıları (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğum Sancıları
2009 Komedi Makyaj 4.8 10,127
2007 Dram Makyaj 7.7 22,699

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 607,144
2005 Komedi Makyaj 5.2 258
2005 Komedi Makyaj 7.6 200,875
2004 Komedi Makyaj 4.8 4,195

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 43,948

Kanca
1991 Macera Makyaj 6.7 211,625
1991 Dram Makyaj 5.1 1,706

Bizim Ev
1988 Dram Makyaj 7.4 499

Şahin Tepesi
1981 Dram Makyaj 6.2 2,820
1979 Komedi Makyaj 4.7 396
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019