Giriş Kayıt
Jimmy Sheirgill

Jimmy Sheirgill (48)


Oyuncu, Yapımcı

Jasjit Singh Gill, 03 Aralık 1970 Gorakhpur, Uttar Pradesh, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı.

Bir Çarşamba Günü (2008), Special Chabbis (2013), Lage Raho Munna Bhai (2006), Tanu Weds Manu Returns (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jasjit Singh Gill
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1970
Doğum Yeri: Gorakhpur, Uttar Pradesh, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Jimmy Sheirgill | Jimmy Shergil | Jasjiet Shergill
Burcu: Yay
Boyu: 1.67 m
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.9 3,415
2018 48 Komedi Oyuncu 4.6 914
2018 48 Suç Oyuncu 4.5 598
2018 48 Komedi Oyuncu 3.1 356
2017 47 Dram Oyuncu 8.1 4,993
2017 47 Gerilim Oyuncu 7.2 68
2017 47 Komedi Oyuncu    
2016 46 Aksiyon Oyuncu 4.3 95
2016 46 Komedi Oyuncu 6.4 4,558
2016 46 Macera Oyuncu 7.5 11,128
2016 46 Dram Oyuncu 5.7 166
2016 46 Gerilim Oyuncu 6.7 2,297
2016 46 Macera Oyuncu 6.0 38
2016 46 Komedi Oyuncu 6.6 311
2015 45 Dram Oyuncu 7.2 401
2015 45 Romantik Oyuncu 5.7 120
2015 45 Komedi Oyuncu 5.0 128
2015 45 Komedi Oyuncu 7.7 23,982
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 19,984
2014 44 Komedi Oyuncu 5.9 191
2014 44 Dram Oyuncu 4.7 926
2014 44 Korku Oyuncu 5.0 862
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,509

Kurşun Raja
2013 43 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,467
2013 43 Suç Oyuncu 8.0 45,614
2013 43 Komedi Dram Romantik Oyuncu    
2013 43 Aksiyon Oyuncu 3.1 244
2013 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.0 159
2012 42 Komedi Oyuncu 5.2 38
2012 42 Romantik Oyuncu 4.0 764
2012 42 Aksiyon Yapımcı 6.6 75
2011 41 Dram Oyuncu 7.2 3,663
2011 41 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.2 326
2011 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,761
2011 41 Komedi Oyuncu 6.7 11,888
2010 40 Dram Oyuncu 4.7 187
2010 40 Animasyon Oyuncu 7.9 27
2010 40 Komedi Oyuncu 7.2 629

Benim Adım Khan
2010 40 Dram Oyuncu 8.0 91,435
2009 39 Komedi Oyuncu 5.2 32
2009 39 Dram Oyuncu 7.0 117

Bir Çarşamba Günü
2008 38 Suç Oyuncu 8.2 68,075
2008 38 Komedi Oyuncu 2.3 125
2007 37 Dram Oyuncu 6.9 375

10 Hikâye
2007 37 Macera Oyuncu 5.7 1,427
2007 37 Suç Oyuncu 4.4 259
2007 37 Dram Oyuncu 4.6 171
2007 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,940
2006 36 Komedi Oyuncu 8.1 38,642
2006 36 Dram Oyuncu 6.0 457
2006 36 Dram Oyuncu 6.8 577
2005 35 Romantik Oyuncu 7.5 997
2005 35 Dram Oyuncu 4.2 657
2004 34 Dram Oyuncu 7.0 12,243
2004 34 Dram Oyuncu 5.4 87
2004 34 Oyuncu 5.4 284
2003 33 Komedi Oyuncu 8.2 64,963
2003 33 Suç Oyuncu 7.7 2,374
2002 32 Romantik Oyuncu 5.3 417
2002 32 Dram Oyuncu 5.4 1,468
2002 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,933
2001 31 Dram Oyuncu 3.5 130

Aşk Hikayeleri
2000 30 Müzikal Oyuncu 7.1 24,937
1996 26 Dram Oyuncu 7.8 1,761
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019