Giriş Kayıt
Robin Shepperd

Robin Shepperd


Yönetmen

Robin Shepperd, yönetmen.

The Bad Mother's Handbook (2007), The Cafe (2011), New Tricks (2003), Benidorm (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robin Sheppard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yönetmen 7.8 526
2007 Komedi Yönetmen 7.9 1,978
2007 Komedi Yönetmen 6.6 1,334
2007 Komedi Yönetmen 7.4 2,995
2003 Komedi Yönetmen 7.8 4,234
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,390
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019