Giriş Kayıt
Scott Shepherd

Scott Shepherd


Oyuncu

Scott Shepherd, oyuncu.

The Young Pope (2016), (2016) Jason Bourne (2016), (2017) Vahşiler (2017), (2014) And So It Goes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 42,823
2017 Belgesel Oyuncu 7.0 2,563
2016 Dram Oyuncu 8.4 25,500
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 182,690
2016 Dram Oyuncu 6.2 4,596

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 252,288
2015 Dram Oyuncu 5.5 2,052
2015 Dram Oyuncu 6.1 6,609
2014 Komedi Oyuncu 5.8 11,172

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 165,134
2012 Suç Oyuncu 7.9 90,656
2011 Dram Oyuncu 6.8 353
2011 Dram Oyuncu 7.0 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018