Giriş Kayıt
Scott Shepherd

Scott Shepherd


Oyuncu

Scott Shepherd, oyuncu.

The Young Pope (2016), (2016) Jason Bourne (2016), (2017) Vahşiler (2017), (2014) And So It Goes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 38,664
2017 Belgesel Oyuncu 7.2 64
2016 Dram Oyuncu 8.4 24,959
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 180,505
2016 Dram Oyuncu 6.2 4,409

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 249,859
2015 Dram Oyuncu 5.5 2,012
2015 Dram Oyuncu 6.1 6,467
2014 Komedi Oyuncu 5.8 10,932

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 164,230
2012 Suç Oyuncu 7.9 89,475
2011 Dram Oyuncu 6.8 312
2011 Dram Oyuncu 6.8 40
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018