Giriş Kayıt
Chiang Shen

Chiang Shen


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Chiang Shen, Beijing, Çin doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı.

Doğum Yeri: Beijing, Çin
Diğer Bir İsmi: Sun Kwong | Kong San | Kuang Shen | Shen Yuang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.7 21
1975 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.5 38
1973 Macera Yönetmen
Senarist
6.3 30
1973 Macera Senarist
Yönetmen
6.0 24
1971 Yönetmen
Senarist
6.3 32
1970 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.3 27
1970 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.6 30
1967 Macera Senarist
Yönetmen Asistanı
6.8 64
1965 Aksiyon Senarist
Yönetmen Asistanı
6.0 151
1965 Macera Senarist
Yönetmen Asistanı
6.5 76
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019