Giriş Kayıt
Mary Shelley

Mary Shelley (53)


Senarist

Mary Wollstonecraft Godwin, 30 Ağustos 1797 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

Genç Frankeştayn (1974), Frankeştayn (1931), Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (2014), Frankeştayn'ın Gelini (1935) gibi yapımlarla biliniyor.

Mary Shelley, 01 Şubat 1851 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Wollstonecraft Godwin
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1797
Ölüm Tarihi: 01 Şubat 1851
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mary W. Shelley | Mary Wollstonecraft Shelley | Mr
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Senarist 7.2 13
2015 Dram Senarist 6.0 46,370

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Senarist 5.1 74,218
2013 Macera Senarist 2.8 478

Frankenstein'ın Ordusu
2013 Aksiyon Senarist 5.3 7,297

Frankenstein Teorisi
2013 Korku Senarist 4.2 2,726
2010 Korku Senarist 5.0 936

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 Dram Senarist 5.6 495
2010 Komedi Senarist 5.5 156
2008 Bilim-Kurgu Senarist 3.5 322
2005 Korku Senarist 2.9 649
2004 Korku Senarist 4.6 1,665
2004 Dram Senarist 6.3 1,149
1999 Animasyon Senarist 6.3 980

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon 7.5 78,685

Frankeştayn
1994 Dram Senarist 6.4 47,432
1992 Dram Senarist 5.7 524
1990 Bilim-Kurgu Senarist 7.7 23
1989 Komedi 6.3 11,680
1985 Fantastik Senarist 5.3 2,630
1984 Komedi Senarist 4.7 219

Genç Frankeştayn
1974 Komedi Senarist 8.0 131,610
1973 Korku Senarist 5.9 4,910
1973 Korku Senarist 7.5 1,214
1973 Korku Senarist 6.4 2,777
1972 Korku Senarist 5.3 502

Dracula Frankenstein’a Karşı
1972 Korku Senarist 4.2 496
1971 Korku Senarist 5.0 1,489
1970 Komedi Senarist 5.8 1,850
1969 Korku Senarist 6.9 3,703
1965 Korku Senarist 5.0 1,519

Canavar Yaratan Doktor
1958 Korku Senarist 4.8 822

Frankeştayn'ın Laneti
1957 Dram Senarist 7.2 8,066

İki Açıkgöz Frankenştayn'a Karşı
1948 Komedi Senarist 7.6 12,954

Frankeştayn'ın İntikamı
1939 Bilim-Kurgu Senarist 7.2 7,905

Frankeştayn'ın Gelini
1935 Korku Senarist 7.9 38,552

Frankeştayn
1931 Korku Senarist 7.9 57,683

Frankeştayn
1910 Kısa Metraj Senarist 6.5 3,151
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019