Giriş Kayıt
Tom Shell

Tom Shell


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Tom Shell, yapım yöneticisi, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

Kanlı Gemi (2015), Karanlıkta Tek Başına 2 (2008), Some Girl(s) (2013), Provinces of Night (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Yapımcı 4.9 265
2018 Gerilim Yönetmen 5.6 180
2017 Yönetmen 5.3 179
2017 Gerilim Yönetmen 5.1 413
2017 Dram Yapımcı 4.4 205
2015 Aksiyon Yapımcı 7.0 41
2015 Aksiyon Yapımcı 2.5 384
2015 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 1,615

Kanlı Gemi
2015 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 4,977
2015 Aksiyon Yapımcı 4.7 739
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 1,257
2014 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.5 197
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 3,376
2013 Romantik Yapım Yöneticisi 4.7 248
2013 Korku Yapımcı    
2012 Dram Yapımcı 6.6 1,729
2012 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 114

Dehşet Adası
2012 Gerilim Yapımcı
Senarist
2.9 146

Güzel Dalga
2011 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.1 476
2011 Gizem Yapımcı 5.1 302
2011 Dram Yapım Yöneticisi 5.1 165
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 1,316
2010 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Oyuncu
3.0 381

Cinayet Durağı
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.5 135
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 1,629
2009 Korku Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.1 314
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 999
2009 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.4 645

Karanlıkta Tek Başına 2
2008 Fantastik Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.3 4,726
2008 Macera Yapımcı
Oyuncu
2.8 399

Kralı Korumak
2007 Dram Yönetmen Asistanı 4.8 310
2006 Western Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.7 280
2004 Korku Yapım Yöneticisi 4.6 1,893

Perili Ev
2003 Dram Yapım Yöneticisi 4.4 606
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.5 1,700

Loch Ness’in Derinliklerinde
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.2 1,152
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.4 465
2000 Western Yönetmen
Oyuncu
6.5 328
1991 Komedi Oyuncu 5.1 270
1989 Komedi Oyuncu 3.2 516
1988 Korku Oyuncu 6.1 95
1987 Aksiyon Oyuncu 3.5 4,678
1986 Komedi Oyuncu 5.1 599
1986 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,042

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,214
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019