Giriş Kayıt
Duncan Sheik

Duncan Sheik (54)


Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Duncan Scott Sheik, 18 Kasım 1969 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, yapımcı.

Dünyanın Sonundaki Ev (2004), Pasta Yiyenler (2007), Dare (2009), Through the Fire (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Duncan Scott Sheik
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1969
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 53 Belgesel Müzik
Oyuncu
8.4 48
2017 Dram Yapımcı
Müzik
7.2 42
2010 41 Dram Müzik 5.1 193
2009 40 Belgesel 7.4 22
2009 40 Dram Müzik 5.8 4,451
2008 39 Animasyon Müzik 4.6 149

Pasta Yiyenler
2007 38 Dram Müzik 6.3 7,426
2005 36 Belgesel Müzik 7.1 715

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 35 Dram Müzik
Müzik
6.6 13,967

Sevimli Dadı
2003 34 Komedi Oyuncu 6.2 42,632
2003 34 Müzikal Oyuncu 3.6 415
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024