Giriş Kayıt
Michael Sheehan

Michael Sheehan


Oyuncu

Michael Sheehan, oyuncu.

Gremlinler (1984) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 6.0 591
1991 Animasyon Oyuncu 6.0 2,660

Gremlinler 2
1990 Komedi Oyuncu 6.3 82,720
1989 Aile Oyuncu 7.2 6,175

Gremlinler
1984 Komedi Oyuncu 7.2 174,595
1981 Animasyon Oyuncu 7.1 831
1979 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,561

Vahşi Arılar
1978 Korku Oyuncu 4.4 6,145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019