Giriş Kayıt
Patrick Sheedy

Patrick Sheedy


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Patrick Sheedy, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.6 4,817
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 3,120
2007 Dram Çeşitli 7.2 962

Babamın Mektupları
2005 Komedi Çeşitli 6.4 7,799
2005 Yapımcı 5.5 125
2004 Dram Çeşitli 4.5 3,092

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Çeşitli 7.0 16,232

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Çeşitli 4.6 7,293
1997 Dram Çeşitli 6.1 2,300

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Çeşitli 6.0 9,230

Ölüm Yolunda
1995 Suç Çeşitli 7.5 81,608
1995 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 4,210
1995 Komedi Çeşitli 4.5 442

Son Mohikan
1992 Aksiyon Çeşitli 7.8 133,413
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019