Giriş Kayıt
Alan Shearer

Alan Shearer


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alan Shearer, yapım yöneticisi, yapımcı.

Black Sails (2014), Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti (2004), Aşka Sor (2006), Lost City Raiders (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Delidolu
2018 Komedi Yapımcı 6.2 34,954
2018 Dram Yapımcı    
2016 Aile Yapımcı 5.4 1,247
2016 Aile Yapımcı 5.0 201

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 749,090
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 5,385
2014 Macera Yapım Yöneticisi 8.3 78,778

Ölüm Yarışı 3: Cehennem
2013 Aksiyon Yapımcı 5.5 16,789
2011 Dram Yapımcı 5.5 3,265

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Yapımcı 5.6 28,029
2009 Macera Yapımcı 6.9 2,234
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.1 2,448
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 67,675

Kanlı Elmas
2006 Macera Yapım Yöneticisi 8.0 453,062

Aşka Sor
2006 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 8,727

İntikamcı
2006 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.7 863
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 7,964
2005 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.7 1,513
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 1,542

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 8,817
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 534

Elmas Avcıları
2001 Dram Yapım Yöneticisi 4.8 338

Düşmanı Korurken
1999 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 187,878
1997 Suç 0 4.5 1,757
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.8 3,945
1988 Macera 0 3.1 3,167
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018