Giriş Kayıt
Nigel Shawn Williams

Nigel Shawn Williams


Oyuncu, Sesler

Nigel Shawn Williams, oyuncu, sesler.

Diğer Bir İsmi: Nigel Williams
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Oyuncu 4.2 53
2014 Dram Oyuncu 7.1 532

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Sesler 5.6 5,494

Onüç
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 6,348
2008 Biyografi Oyuncu 5.6 696
2007 Komedi Oyuncu 4.2 244
2002 Suç Oyuncu 7.1 113,314
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,471
2000 Gerilim Oyuncu 5.8 307
1999 Dram Oyuncu 6.2 869
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019