Giriş Kayıt
Wini Shaw

Wini Shaw (75)


Oyuncu

Winifred Lei Momi, 25 Şubat 1907 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Front Page Woman (1935), Satan Met a Lady (1936), (1935) Gold Diggers of 1935 (1935), (1935) The Case of the Curious Bride (1935) gibi yapımlarla biliniyor.

Wini Shaw, 01 Mayıs 1982 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Winifred Lei Momi
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1907
Ölüm Tarihi: 01 Mayıs 1982
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Winifred Shaw
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1936 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,616
1936 29 Dram Oyuncu 6.6 111
1935 28 Komedi Oyuncu 7.1 1,069
1935 28 Komedi Oyuncu 7.8 1,095
1935 28 Komedi Oyuncu 6.7 691
1935 28 Komedi Oyuncu 7.5 2,256
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019