Giriş Kayıt
Stan Shaw

Stan Shaw (66)


Oyuncu, Yapımcı

Stan Shaw, 14 Temmuz 1952 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Kabus Gecesi 3 (2017), The Boys in Company C (1978), TNT Jackson (1974), Yılan Gözler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Yengeç
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Gecesi 3
2017 65 Korku Oyuncu 4.1 12,729
2016 64 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.2 173
2013 61 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048
2003 51 Dram Oyuncu 4.1 342

Özgürlük Şarkısı
2000 48 Dram Oyuncu 7.6 710

Yılan Gözler
1998 46 Suç Oyuncu 6.0 69,643

Günışığı
1996 44 Aksiyon Oyuncu 5.8 59,226

Korsan
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,428
1995 43 Komedi Oyuncu 5.9 4,588
1994 Dram Oyuncu    

Yükselen Güneş
1993 41 Suç Oyuncu 6.2 38,271

Kanıt Vücutlar
1993 41 Dram Oyuncu 4.4 12,550

Kızarmış Yeşil Domatesler
1991 39 Dram Oyuncu 7.7 59,132

Harlem Geceleri
1989 37 Komedi Oyuncu 6.0 17,533
1988 36 Western Oyuncu    

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,708

Canavar Kadrosu
1987 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 23,210
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,612
1985 Dram Oyuncu 7.7 79

Kaçış
1984 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,002

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,100
1981 Dram Oyuncu 8.1 6,026
1979 27 Dram Oyuncu 7.2 5,084
1979 Dram Oyuncu    
1978 26 Dram Oyuncu 7.0 2,516
1976 24 Dram Oyuncu 8.1 450,684
1974 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 687
1974 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,039
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,222) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,690) Suits (1,458) Castle Rock (1,334) La Casa de Papel (1,214) Bodyguard (1,158) Mayans M.C. (1,043) The 100 (1,027) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018