Giriş Kayıt
Pal Sharma

Pal Sharma


Oyuncu

Pal Sharma, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pall Sharma
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Oyuncu 5.7 29
1973 Dram Oyuncu 5.7 7
1971 Dram Oyuncu 5.1 27
1969 Aksiyon Oyuncu 6.1 27
1969 Aksiyon Oyuncu 5.9 34
1967 Müzikal Oyuncu 6.8 89

Avare Aşıklar
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 185
1960 Dram Oyuncu 8.3 6,008
1957 Komedi Oyuncu 8.4 1,510
1956 Aksiyon Oyuncu 7.5 529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019