Giriş Kayıt
Mike Shanks

Mike Shanks


Dublör, Oyuncu

Mike Shanks, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Oyuncu 3.9 281

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 25,281

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Dublör 6.1 8,888

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,383
1987 Aksiyon Dublör 7.6 208,772
1986 Dram Oyuncu 7.0 290
1984 Komedi Dublör 3.9 174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018