Giriş Kayıt
Michael Shanks

Michael Shanks (48)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Michael Garrett Shanks, 15 Aralık 1970 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

2003 yılının Ağustos ayında Lexa Doig ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Katilin Yüzü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Garrett Shanks
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1970
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michael G. Shanks | Maykl Shenks
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.9 122
2018 Suç Oyuncu 7.8 180
2017 Dram Oyuncu 6.3 714
2016 46 Romantik Oyuncu 6.1 650

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 393,062
2013 43 Biyografi Oyuncu 6.7 564
2013 43 Dram Oyuncu 6.0 310

13. Esrar
2013 43 Korku Oyuncu 4.5 2,438
2012 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.6 5,702
2011 41 Biyografi Oyuncu 5.9 469
2011 41 Oyuncu 6.4 1,564

Katilin Yüzü
2011 41 Suç Oyuncu 5.8 17,526

Özel Kuvvet
2011 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,384

Kız ve Kurt
2011 41 Fantastik Oyuncu 5.5 101,895

Kutuptaki Patlama
2010 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 3,323
2009 Suç Oyuncu 4.7 215

Yıldız Geçidi: Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 44,360
2009 39 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,021
2009 39 Macera Oyuncu 6.6 54,110

Kayıp Hazine
2008 38 Macera Oyuncu 3.9 1,251

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,990

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.4 19,087
2007 37 Korku Oyuncu 3.5 1,136
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 64,332
2007 37 Dram Oyuncu 5.4 226
2007 37 Belgesel Oyuncu 8.2 194
2006 36 Belgesel Oyuncu 8.4 152
2005 35 Korku Oyuncu 4.0 1,068

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 349,318
2005 35 Belgesel Oyuncu 8.1 96

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 56,623
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.2 182
2003 33 Belgesel Oyuncu 8.0 199
2003 33 Macera Oyuncu 4.0 548

Evden Eve
2002 32 Dram Oyuncu 7.9 3,771
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 162,502
2001 Macera Oyuncu 7.5 108,275
2000 Aksiyon Oyuncu 6.7 11,037
2000 30 Dram Oyuncu 5.7 746

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu
Senarist
8.4 77,149
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,604
1997 27 Macera Oyuncu 6.5 730
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,258
1995 25 Dram Oyuncu 5.9 158
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019