Giriş Kayıt
Christa Schamberger

Christa Schamberger


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yönetmen Asistanı

Christa Schamberger, oyuncu yönetmeni, casting, yönetmen asistanı.

Düşüş (2006), Black Sails (2014), The Crown (2016), Strike Back (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christa Schamberber | Christa Schamberger-Young |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu Yönetmeni 9.6 36

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 9,246
2017 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.2 335
2017 Dram Casting 8.2 4,690
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,188

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 3,610
2016 Biyografi Casting 7.4 12,490
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.7 75,660

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 22,320
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.9 165

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Casting 6.3 145,841
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.7 74
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 5,470
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,364

İntikam
2014 Dram Casting 6.7 32,086
2014 Aksiyon Casting 5.4 8,169
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 169
2014 Macera Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.3 79,349

Suç Şehri
2013 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 16,336

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 13,741

Challenger Faciası
2013 Dram Casting 7.3 3,692
2013 Biyografi Casting 5.5 17,338
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 1,936
2013 Macera Casting 3.3 458

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Casting 5.8 5,936
2012 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.0 2,789
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 6,283

Çatlak Kankalar
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 327
2012 Dram 6.8 163
2011 Dram Casting 6.1 389
2011 Komedi Casting 6.3 1,344
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 223
2011 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.0 686
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 1,808

Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 6,769

Siyah Kelebekler
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,908
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 25,818
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 3,751
2010 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,305
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 438

Özgür Willy: Korsan Koyu'ndan Kaçış
2010 Macera Casting 5.3 1,660
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 70
2010 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.6 5,427

Yenilmez
2009 Biyografi Casting 7.3 138,930
2009 Macera Casting 5.8 11,199
2009 Aksiyon Casting 4.2 592
2009 Macera Casting 5.7 843
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 2,519
2009 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.9 2,237
2008 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.8 173
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 642

Genetik Miras
2008 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 3,021

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Casting 5.1 118,667
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,391

Yabani
2007 Aksiyon Casting 4.8 12,082
2007 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.7 7,190

Düşüş
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.9 100,380

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Casting 6.2 11,955

Vahşi Irk
2006 Korku Casting
Oyuncu Yönetmeni
5.1 11,376
2005 Aksiyon Casting 6.6 8,025

Savaş Tanrısı
2005 Suç Casting 7.6 274,040
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 1,867
2005 Dram Casting 6.9 2,787
2005 Macera Casting 7.3 7,217
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.3 1,020

Erkek Erkeğe
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.5 1,901

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.7 8,842

Kızıl Toz
2004 Dram Casting 6.9 2,064

Dün
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.7 2,058
2004 Aksiyon Casting 4.8 1,522
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 257

Kemik Kıran
2003 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.4 2,069
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 640
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 7,755
2003 Korku Casting 4.2 2,487
2003 Komedi Casting 5.1 534
2003 Aksiyon Casting 5.0 491
2003 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.0 543

Hasat
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.2 1,408
2002 Suç Casting 5.5 755

Evde Tek Başına 4
2002 Komedi Casting 2.5 29,546
2002 Aksiyon Casting 4.4 215
2002 Suç Casting 5.3 1,143
2001 Biyografi Casting 6.8 86,748
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,299
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 314

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Casting 5.6 4,085
1999 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 3,550
1999 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.5 2,631

Sakar Ernest Afrika'da
1997 Aile Oyuncu Yönetmeni 4.8 1,788
1997 Oyuncu Yönetmeni 7.1 21

Mengene
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.1 7,574
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.2 382

Acil Servis
1994 Dram Casting 7.7 45,469
1994 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.0 304
1993 Macera Casting 6.6 3,086

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Casting 4.6 82
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 434
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 4,183
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019