Giriş Kayıt
John Shaffner

John Shaffner


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

John Shaffner, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

Sıkı Dostlar (1994), The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Dharma & Greg (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Schaffner | John S. Shaffner | John Shafner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,786
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 7,669
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 12,568

Anne
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 22,959
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 4,225
2012 Komedi Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
6.2 2,068
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 1,968
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.3 875
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 20,345
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.0 6,944
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.4 20,755
2008 Talk-Show Yapım Tasarımcısı    
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 628,018
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 5,631
2006 Talk-Show Yapım Tasarımcısı 4.4 844
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 8,266
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 357
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 359

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.1 223,666
2002 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 11,762
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 1,071
1997 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 26,240
1996 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 86

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
8.9 641,876
1993 Belgesel Sanat Yönetmeni 7.7 153
1980 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.2 2,305
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019