Giriş Kayıt
Ted Shackelford

Ted Shackelford (72)


Oyuncu

Theodore Tillman Shackelford III, 23 Haziran 1946 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

"Knots Landing" (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Theodore Tillman Shackelford III
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1946
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Ted Shakelford
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,552
2005 59 Suç Oyuncu    
2003 57 Dram Oyuncu    
2002 56 Komedi Oyuncu 4.0 365

Havada Panik
2002 56 Aksiyon Oyuncu 3.3 654

Seks Oyunları 2
2000 54 Dram Oyuncu    
1983 Dram Oyuncu 6.6 890
1981 35 Aksiyon Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,827
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,525

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,017
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,559) The Sinner (2,323) Shameless (1,583) La Casa de Papel (1,554) Castle Rock (1,529) Bodyguard (1,482) A Discovery of Witches (1,464) Suits (1,421) The 100 (1,371) Fear the Walking Dead (1,161)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018