Giriş Kayıt
Ted Shackelford

Ted Shackelford (72)


Oyuncu

Theodore Tillman Shackelford III, 23 Haziran 1946 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

"Knots Landing" (1979) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Theodore Tillman Shackelford III
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1946
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Ted Shakelford
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,586
2005 59 Suç Oyuncu 5.4 316
2003 57 Dram Oyuncu 5.6 417
2002 56 Komedi Oyuncu 3.9 381

Havada Panik
2002 56 Aksiyon Oyuncu 3.4 691

Seks Oyunları 2
2000 54 Dram Oyuncu 4.3 13,955
1983 Dram Oyuncu 6.7 1,004
1981 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 100

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,942
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,633

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,069
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018