Giriş Kayıt
Tom Seymour

Tom Seymour


Özel Efekt, Görsel Efekt, Kameraman

Tom Seymour, Özel efekt, görsel efekt, kameraman.

Rehine (2006), Kız Kardeşimin Hikayesi (2009), Wonderland (2003), Mutlu Sonlar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Seymour | Tom 'Hand Grenade' Seymour
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Özel Efekt 7.4 84,157

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.1 548,892

Rehine
2006 Biyografi Özel Efekt 6.9 94,540

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.3 604,836

Yaratık
2006 Komedi Özel Efekt 3.8 107
2006 Aksiyon Özel Efekt 8.0 51,348
2005 Kısa Metraj Özel Efekt 8.9 32
2005 Komedi Özel Efekt 7.6 200,366

Kriminal
2005 Suç Çeşitli 8.1 135,783

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 8,641
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.6 28,148
2004 Dram Özel Efekt 7.2 146
2003 Suç Özel Efekt 6.6 20,239
2001 Macera Özel Efekt 5.9 928

İş Bitirici
2000 Komedi Özel Efekt 4.8 11,196
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 24,443

Mumya
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.0 362,305
1999 Fantastik Özel Efekt 7.0 3,297
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 168,604
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.7 365,498

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 142,063
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.7 9,423

Titanik
1997 Dram Özel Efekt 7.8 937,930

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.9 72,490
1996 Romantik Kameraman 4.2 130

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 29,291
1995 Korku Kameraman 4.7 862

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Görsel Efekt 6.9 14,691
1992 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 25,743

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 Macera Görsel Efekt 4.8 37,058
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019