Giriş Kayıt
Jan Sewell

Jan Sewell


Makyaj

Jan Sewell, makyaj.

Tomb Raider (2018), Koş Şişko Koş (2007), Sevgili Hedefim (2010), Dehşet Tüneli (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Sewell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Makyaj 6.3 153,947
2017 Biyografi Makyaj 7.1 14,380

Karatavuk
2016 Dram Makyaj 6.2 7,626

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Makyaj 6.5 58,647

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Makyaj 6.8 15,139

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Makyaj 7.1 143,334
2015 Macera Makyaj 7.1 178,377

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Makyaj 7.7 352,783

Taşkınlar Kulübü
2014 Dram Makyaj 6.0 19,306

Öteki
2013 Komedi Makyaj 6.5 43,432
2013 Aksiyon Makyaj 6.6 146,666
2013 Suç Makyaj 5.7 1,414

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 545,033

Sefiller
2012 Dram Makyaj 7.6 282,233

Ben, Anna
2012 Dram Makyaj 6.0 1,758

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.7 598,552

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Makyaj 7.1 57,988

Sevgili Hedefim
2010 Komedi Makyaj 6.8 33,597
2010 Dram Makyaj 7.6 1,626

Muhbir
2010 Aksiyon Makyaj 7.2 29,452

Sır
2010 Gerilim Makyaj 6.9 60,463
2009 Macera Makyaj 7.2 60,785

Oxford Cinayetleri
2008 Suç Makyaj 6.1 25,666

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Makyaj 5.9 62,351
2007 Komedi Makyaj 6.6 541

Koş Şişko Koş
2007 Komedi Makyaj 6.6 63,102
2007 Aksiyon Makyaj 7.3 12,293

Kanlı Mesai
2006 Komedi Makyaj 6.5 34,602
2006 Dram Makyaj 5.6 310
2004 Suç Makyaj 7.5 639

Dehşet Tüneli
2004 Korku Makyaj 5.6 26,170
2004 Suç Makyaj 8.2 20,451
2002 Suç Makyaj 7.7 769
2001 Makyaj 8.2 133
2000 Suç Makyaj 7.9 4,404
1999 Kısa Metraj Makyaj 7.7 12,726
1999 Komedi Makyaj 8.0 1,547
1997 Komedi Makyaj 7.2 3,069
1997 Dram Makyaj 7.1 2,441

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Makyaj 6.3 2,780

Antonia'nın Yazgısı
1995 Komedi Makyaj 7.5 7,609
1994 Komedi Makyaj 8.0 9,878
1994 Suç Makyaj 6.4 2,085
1993 Suç Makyaj 6.8 1,747
1992 Komedi Makyaj 8.2 16,417
1991 Komedi Makyaj 7.4 405
1991 Komedi Makyaj 8.2 10,610
1991 Komedi Makyaj 7.6 1,275
1989 Dram Makyaj 8.6 32,163
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019