Giriş Kayıt
Jeremy Settles

Jeremy Settles (46)


Kameraman, Yapımcı, Sesler

Jeremy Settles, 05 Aralık 1971 San Diego, California, ABD doğumlu kameraman, yapımcı, sesler.

Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), Stuey (2003), Champs (2015), Double Down (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1971
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeremy A. Settles | Jeremy Adam Settles
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2016 45 Aksiyon Kameraman 6.6 180,589
2015 44 Müzikal Kameraman 5.5 4,241
2015 44 Belgesel Kameraman 7.3 1,387
2015 44 Aksiyon Kameraman 5.6 44,258
2015 44 Suç Kameraman
Oyuncu
Dublör
Yapımcı
3.2 231
2015 44 Belgesel Sesler 6.6 110

Sakar Koruma 2
2015 44 Aksiyon Kameraman 4.4 29,464
2013 42 Komedi Kameraman 6.6 118,517
2013 42 Dram Kameraman 6.2 64
2013 Aksiyon Sesler 7.5 175,632
2012 41 Gizem 7.4 5
2011 40 Belgesel Sesler    
2011 40 Aksiyon Yapımcı 4.3 98
2011 40 Belgesel Kameraman 6.9 2,039
2011 Reality-TV Kameraman 4.6 5,240
2010 39 Aksiyon Kameraman 4.2 414
2010 39 Komedi Yapımcı 6.8 85
2010 Belgesel Yapımcı 8.0 695
2010 39 Komedi Yapım Yöneticisi
Kameraman
5.4 538
2009 38 Dram Kameraman 6.5 67

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 38 Komedi Kameraman 5.8 19,044
2009 38 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 381

Sihirli Dağ
2009 38 Aksiyon Kameraman 5.7 49,334

Kızıl Çadır
2009 38 Aksiyon Kameraman
Yapımcı
   

Testere 5
2008 37 Korku Kameraman 5.8 102,886

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 36 Aksiyon Kameraman 6.3 168,614

Kaza Kurşunu
2007 36 Komedi Kameraman 7.0 323,909

Şans Sende
2007 36 Dram Kameraman 5.9 18,397
2007 36 Komedi Kameraman 5.6 1,112

Testere 3
2006 35 Korku Kameraman 6.2 161,390
2006 35 Macera Kameraman 4.9 2,980
2006 35 Dram Kameraman 6.4 472

Testere 2
2005 34 Korku Kameraman 6.6 211,647

Tuzak
2005 34 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2005 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.1 2,263
2005 34 Biyografi Kameraman 6.1 810

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 34 Aksiyon Kameraman 5.1 60,206
2005 Dram Kameraman    
2005 34 Korku Özel Efekt
Dublör
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Kameraman
   
2005 34 Aksiyon Kameraman 4.1 1,082

Dövüşçü
2004 33 Aksiyon Çeşitli 2.4 490
2003 32 Belgesel Kameraman    

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 24,289
2003 32 Biyografi Kameraman 6.1 1,808

Yenilmez
2002 31 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.2 25,840
2002 31 Suç Kameraman 6.3 5,607
2002 31 Dram Kameraman 6.6 254

Gözde Çift
2001 30 Komedi Kameraman 5.7 51,020

Meksikalı
2001 30 Macera Kameraman 6.1 94,887
2001 30 Aksiyon Kameraman 5.9 40,812

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 29 Dram Kameraman 7.2 104,844

İzleyici
2000 29 Suç Kameraman 5.3 23,746
2000 Aksiyon Kameraman 8.4 1,535
2000 29 Korku Makyaj
Özel Efekt
Kameraman
   

The Conmen in Vegas
1999 28 Sanat Bölümü 5.5 238

Çorap Söküğü
1999 28 Komedi Kameraman 4.7 961

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 27 Komedi Çeşitli 7.7 235,544

Benim Devim
1998 27 Komedi Çeşitli 4.9 6,014
1998 Kameraman 6.5 150
1997 Talk-Show Sesler 2.8 5,492
1996 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,159

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Kameraman 5.2 22,442

Rüyanın Bedeli
1996 25 Aksiyon Kameraman 5.7 108
1996 25 Gerilim Kameraman 4.9 126
1994 Belgesel Sesler 8.2 1,215

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 21 Macera Oyuncu 4.8 36,170
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018