Giriş Kayıt
Jeremy Settles

Jeremy Settles (46)


Kameraman, Yapımcı, Sesler

Jeremy Settles, 05 Aralık 1971 San Diego, California, ABD doğumlu kameraman, yapımcı, sesler.

Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), Champs (2015), Stuey (2003), Double Down (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1971
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeremy A. Settles | Jeremy Adam Settles
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.1 17
2016 45 Aksiyon Kameraman 6.6 182,847
2015 44 Müzikal Kameraman 5.5 4,348
2015 44 Belgesel Kameraman 7.3 1,732
2015 44 Aksiyon Kameraman 5.6 44,703
2015 44 Suç Kameraman
Oyuncu
Dublör
Yapımcı
3.2 234
2015 44 Belgesel Sesler 6.3 591

Sakar Koruma 2
2015 44 Aksiyon Kameraman 4.4 29,731
2013 42 Komedi Kameraman 6.6 119,100
2013 42 Dram Kameraman 6.4 77
2013 Aksiyon Sesler 7.5 176,909
2012 41 Gizem 6.6 7
2011 40 Belgesel Sesler 7.2 230
2011 40 Aksiyon Yapımcı 4.3 98
2011 40 Belgesel Kameraman 6.9 2,528
2011 Reality-TV Kameraman 4.7 5,258
2010 39 Aksiyon Kameraman 4.2 454
2010 39 Komedi Yapımcı 7.0 87
2010 Belgesel Yapımcı 7.9 1,045
2010 39 Komedi Yapım Yöneticisi
Kameraman
5.4 570
2009 38 Dram Kameraman 6.5 73

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 38 Komedi Kameraman 5.8 19,157
2009 38 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.7 417

Sihirli Dağ
2009 38 Aksiyon Kameraman 5.7 49,652

Kızıl Çadır
2009 38 Aksiyon Kameraman
Yapımcı
4.4 470

Testere 5
2008 37 Korku Kameraman 5.8 103,733

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 36 Aksiyon Kameraman 6.3 169,464

Kaza Kurşunu
2007 36 Komedi Kameraman 7.0 325,261

Şans Sende
2007 36 Dram Kameraman 5.9 19,339
2007 36 Komedi Kameraman 5.5 1,174

Testere 3
2006 35 Korku Kameraman 6.2 162,494
2006 35 Macera Kameraman 4.9 3,334
2006 35 Dram Kameraman 6.4 498

Testere 2
2005 34 Korku Kameraman 6.6 213,047

Tuzak
2005 34 Aksiyon Yapım Yöneticisi 4.3 3,844
2005 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.1 2,444
2005 34 Biyografi Kameraman 6.0 843

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 34 Aksiyon Kameraman 5.1 60,881
2005 Dram Kameraman 5.3 167
2005 34 Korku Özel Efekt
Dublör
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Kameraman
3.4 332
2005 34 Aksiyon Kameraman 4.5 1,732

Dövüşçü
2004 33 Aksiyon Çeşitli 2.7 537
2003 32 Belgesel Kameraman 8.4 222

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 24,371
2003 32 Biyografi Kameraman 6.1 1,938

Yenilmez
2002 31 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.2 26,111
2002 31 Suç Kameraman 6.3 5,749
2002 31 Dram Kameraman 6.6 277

Gözde Çift
2001 30 Komedi Kameraman 5.7 51,443

Meksikalı
2001 30 Macera Kameraman 6.1 95,362
2001 30 Aksiyon Kameraman 5.9 41,029

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 29 Dram Kameraman 7.2 105,453

İzleyici
2000 29 Suç Kameraman 5.3 23,925
2000 Aksiyon Kameraman 8.6 2,371
2000 29 Korku Makyaj
Özel Efekt
Kameraman
2.5 181

The Conmen in Vegas
1999 28 Sanat Bölümü 5.6 354

Çorap Söküğü
1999 28 Komedi Kameraman 4.7 1,015

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 27 Komedi Çeşitli 7.7 237,085

Benim Devim
1998 27 Komedi Çeşitli 4.9 6,184
1998 Kameraman 7.9 300
1997 Talk-Show Sesler 2.8 5,571
1996 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,223

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Kameraman 5.2 22,542

Rüyanın Bedeli
1996 25 Aksiyon Kameraman 5.7 110
1996 25 Gerilim Kameraman 4.8 141
1994 Belgesel Sesler 8.1 1,579

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 21 Macera Oyuncu 4.8 36,459
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018