Giriş Kayıt
Ken Senga

Ken Senga


Oyuncu

Ken Senga, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.6 409

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,218
2001 Komedi Oyuncu 6.5 4,632
1997 Macera Oyuncu 5.8 1,332

Evlilik Rüyası
1994 Komedi Oyuncu 7.2 31,913
1991 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.4 51
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019