Giriş Kayıt
Patrick Selts

Patrick Selts


Dublör, Oyuncu

Patrick Selts, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pat Selts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 166,912

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 649,908

Şeytan Tohumu
2012 Korku Çeşitli 5.9 52,333

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 50,116

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Çeşitli 6.1 120,512

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 212,754
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 63,290

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 100,606

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 174,463

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 18,631

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 134,759

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Vahşi Şeyler
1998 Suç Dublör 6.5 98,744

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 66,975

Kan ve sarap
1996 Gerilim Çeşitli 6.1 8,045

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 21,621

Çin Mehtabı
1991 Romantik Dublör 6.2 4,736

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 146,628
1988 Gizem Oyuncu
Çeşitli
4.8 419
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018