Giriş Kayıt
Arlene Sellers

Arlene Sellers (82)


Yapımcı

Arlene Sellers, 07 Eylül 1921 doğumlu yapımcı.

Arkadas çevresi (1995), Stanley Ve Iris (1990), The Seven-Per-Cent Solution (1976), Swing Shift (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Arlene Sellers, 05 Mart 2004 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Eylül 1921
Ölüm Tarihi: 05 Mart 2004
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arkadas çevresi
1995 74 Dram Yapımcı 6.6 7,675

Stanley Ve Iris
1990 69 Dram Yapımcı 6.3 6,502
1985 64 Komedi Yapımcı 4.5 1,142
1984 63 Komedi Yapımcı 5.8 2,717
1984 63 Komedi Yapımcı 5.9 3,878

Küba
1979 58 Macera Yapımcı 5.7 2,254
1979 58 Aksiyon Yapımcı 5.9 2,037
1978 57 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.8 1,626

Zafer Madalyası
1977 56 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.5 23,566
1976 55 Macera Yapımcı 6.8 3,925
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019