Giriş Kayıt
Francis Selleck

Francis Selleck


Oyuncu

Francis Selleck, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Francis Seleck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 5
2010 Dram Oyuncu 6.7 407
2009 Dram Oyuncu 6.9 77
2003 Komedi Oyuncu 7.2 205

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,613
1992 Komedi Oyuncu 6.4 92

Gölge Savaşçı
1980 Dram Oyuncu 8.0 28,362
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019