Giriş Kayıt
Sophie Sel

Sophie Sel (67)


Oyuncu

Sophie Sel, 01 Mart 1936 Neuilly-sur-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Taxi, roulotte et corrida (1958) yapımıyla biliniyor.

Sophie Sel, 06 Ağustos 2003 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1936
Ölüm Tarihi: 06 Ağustos 2003
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Fransa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 22 Komedi Oyuncu 6.1 402
1954 18 Komedi Oyuncu 7.0 206
1953 17 Komedi Oyuncu 5.8 26
1952 16 Dram Oyuncu 6.6 160
1947 11 Komedi Oyuncu 7.2 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018