Giriş Kayıt
Andrew Seklir

Andrew Seklir (49)


Editör, Yapımcı, Editör

Andrew Seklir, 25 Ekim 1969 New York City, New York, ABD doğumlu editör, yapımcı, editör.

Batı Dünyası (2016), Savaş Yıldızı Galactica (2004), Warehouse 13 (2009), Defiance (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Andy Seklir
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Editör 8.8 328,387
2014 45 Belgesel Editör 6.7 5,250
2014 Dram Editör 6.6 22,420
2014 Dram Editör 8.1 17,357
2013 Aksiyon Editör 7.0 37,998
2012 Aksiyon Editör 7.0 37,273
2012 43 Aksiyon Editör 7.0 15,767
2009 Aksiyon Editör
Yapımcı
7.1 17,046
2009 Dram Editör
Yapımcı
7.6 42,704
2009 Aksiyon Editör 7.1 22,488
2008 Dram Yapımcı
Editör
7.7 2,702
2007 38 Aksiyon Yapımcı
Editör
Çeşitli
7.7 19,405
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.6 2,230

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Editör 5.7 7,630
2006 Komedi Editör 7.9 44,145
2005 36 Aksiyon Editör 5.2 956

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Editör
Yapımcı
Çeşitli
8.7 139,147
2003 34 Komedi Yapımcı
Editör
7.0 74

Görkemli Hayatım
2003 34 Biyografi Editorial Department 7.5 45,227

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 33 Gizem Çeşitli 4.8 9,391

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 33 Aksiyon Çeşitli 6.1 307,641
2002 Komedi Editorial Department 8.0 58,238
2002 Komedi Editör 7.6 2,712
2000 31 Komedi Editorial Department 6.4 3,016

Karga 3
2000 31 Aksiyon Editorial Department 5.0 10,073

Kazanma Hırsı
1999 30 Komedi Editorial Department 6.5 38,718
1998 29 Korku Editör 4.1 861
1998 29 Kısa Metraj Editör 7.2 108

Hugo Havuzculuk
1997 28 Komedi Çeşitli 5.2 1,796

Eve'nin Sırrı
1997 28 Dram Editorial Department 7.3 7,692
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019