Giriş Kayıt
Rapulana Seiphemo

Rapulana Seiphemo (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Rapulana Seiphemo, 04 Kasım 1967 Soweto, Johannesburg, Güney Afrika doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Gangster Cenneti: Jerusalema (2008), White Wedding (2009), Tarzan Kayıp Şehir (1998), (2005) Tsotsi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1967
Doğum Yeri: Soweto, Johannesburg, Güney Afrika
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Aksiyon Oyuncu    
2013 46 Gerilim Oyuncu 5.6 169
2011 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 58
2010 43 Macera Oyuncu 6.6 1,321
2010 43 Dram Oyuncu 7.4 72
2009 42 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.6 568

Gangster Cenneti: Jerusalema
2008 41 Aksiyon Oyuncu 7.7 10,035
2005 38 Suç Oyuncu 7.3 26,744
1999 32 Suç Oyuncu 6.8 324

Tarzan Kayıp Şehir
1998 31 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,988
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,627
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019