Giriş Kayıt
Noah Segal

Noah Segal


Yapımcı

Noah Segal, yapımcı.

The Art of the Steal (2013), Gökyüzündeki Dehşet (2010), (2000) Kurt Kızlar (2000), (2013) Koloni (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Noah Klein Segal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 6.2 4,190
2018 Dram Yapımcı 5.3 4,134

Korku Terapisi
2015 Korku Yapımcı 5.7 33,552

Dolaptaki Canavar
2015 Dram 7.0 6,646
2014 Komedi Yapımcı 6.5 3,154
2013 Belgesel Yapımcı 7.3 216

Koloni
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 40,928
2013 Komedi Yapımcı 6.3 22,132

Tuzak
2010 Macera Yapımcı 5.3 14,361

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Yapımcı 4.9 9,505
2010 Dram Yapımcı 5.7 432
2010 Belgesel Yapımcı 8.4 3,667
2008 Belgesel Yapımcı 8.0 4,321

Kara Noel
2006 Korku Yapımcı 4.6 23,039
2005 Belgesel Yapımcı 8.1 11,128

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Yapımcı 5.9 9,422
2004 Belgesel Yapımcı 7.6 2,618

Kurt Kızlar 2
2004 Korku Yapımcı 6.5 11,799

Hiç
2003 Komedi Yapımcı 6.2 5,589

İntikam Oyunu
2003 Gizem Yapımcı 5.6 1,963

Kurt Kızlar
2000 Dram Yapımcı 6.8 38,383
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019