Giriş Kayıt
John Seely

John Seely (80)


Müzisyen, Müzisyen

John Seely Gilfilen, 23 Ağustos 1923 Alameda County, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

"The Ruff & Reddy Show" (1957) yapımıyla biliniyor.

John Seely, 23 Nisan 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Seely Gilfilen
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 2004
Doğum Yeri: Alameda County, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Müzik 7.9 2,119
1988 Animasyon Müzik 6.7 7,886
1985 Animasyon Müzik 8.4 14,161
1979 56 Animasyon Müzik 7.3 3,161
1977 54 Animasyon Müzik 7.2 110
1976 Animasyon Müzik 7.4 3,013

Yaşayan Ölülerin Gecesi
1968 45 Korku Müzik 7.9 102,598
1962 Animasyon Müzik 6.7 2,503
1959 36 Korku Müzik 3.9 985
1958 35 Aile Müzik 7.1 328
1957 Aksiyon Müzik 8.2 172
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018