Giriş Kayıt
John Seely

John Seely (80)


Müzisyen, Müzisyen

John Seely Gilfilen, 23 Ağustos 1923 Alameda County, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

"The Ruff & Reddy Show" (1957) yapımıyla biliniyor.

John Seely, 23 Nisan 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Seely Gilfilen
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 23 Nisan 2004
Doğum Yeri: Alameda County, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Müzik 7.9 2,045
1988 Animasyon Müzik 6.7 7,763
1985 Animasyon Müzik 8.4 14,012
1979 56 Animasyon Müzik 7.3 3,104
1977 54 Animasyon Müzik 7.3 106
1976 Animasyon Müzik 7.5 2,864

Yaşayan Ölülerin Gecesi
1968 45 Korku Müzik 7.9 101,301
1962 Animasyon Müzik 6.8 2,428
1959 36 Korku Müzik 3.9 972
1958 35 Aile Müzik 7.1 269
1957 Aksiyon Müzik 8.3 167
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018