Giriş Kayıt
Roy Seeger

Roy Seeger


Sesler, Editör

Roy Seeger, sesler, editör.

(2013) Çelik Adam (2013), (2014) Diktatörle Görüşme (2014), (2008) Aşkzede (2008), (2004) Harold ve Kumar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R.W. Seeger | Roy 'Royschach' Seeger | Roy 'Shorty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sesler 6.5 309,271

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.5 560,713

Sert Ol
2015 Komedi Sesler 6.0 108,442

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Sesler 6.5 282,199

Sonsuz Aşk
2014 Dram Sesler 6.3 37,138

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sesler 7.1 633,946

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Sesler 6.2 86,835

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 14,463
2011 Aksiyon Sesler 6.1 215,840

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Sesler 6.1 11,205
2010 Aksiyon Sesler 6.2 18,174

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sesler 4.7 244,615

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.7 21,519

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 70,660
2009 Aksiyon Sesler 7.6 446,290

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Sesler 6.2 1,878

Ziyaretçiler
2008 Korku Sesler 6.2 108,647

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 244,006

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 97,950
2007 Dram Sesler 5.8 482

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 74,167

Ölümüne
2006 Aksiyon Sesler 5.9 8,857

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,752

Kaçış
2006 Aksiyon Sesler 7.4 93,268

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.4 24,481

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sesler 6.3 234,857

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 115,402

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 170,214

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sesler 5.8 13,204

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,857

Orada Olacağım
2003 Komedi Sesler 6.5 1,357

Yeni Evli
2003 Komedi Sesler 5.5 63,414

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 16,906

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 181,010

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 305,555

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,902

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,996

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 133,520

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 13,894

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 48,162

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 12,302

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.7 99,579

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 67,435

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 242,355

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.8 11,167
1999 Komedi Sesler 6.7 24,118

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sesler 5.4 84,895

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 94,504

İhanet
1997 Macera Sesler 6.9 62,673

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 206,525

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 82,673

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 44,553

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler 5.2 9,034

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 43,293

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 15,475

Ah Paris
1995 Komedi Sesler 6.4 10,420
1995 Macera Sesler 5.5 5,183

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 12,394
1994 Aksiyon Sesler 6.7 40,849
1994 Suç Sesler 6.2 7,156
1993 Biyografi Sesler 7.6 49,217

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 122,348

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 45,009

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 21,219
1992 Suç Sesler 6.5 2,944

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 12,998
1992 Macera Sesler 6.0 19,423

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sesler 6.9 163,484
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,506

Çılgınlar
1990 Komedi Editorial Department 5.9 3,824
1990 Aksiyon Sesler 6.1 52,835

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 16,037

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 148,864
1988 Macera Sesler
Editorial Department
6.2 405
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019