Giriş Kayıt
Roy Seeger

Roy Seeger


Sesler, Editör

Roy Seeger, sesler, editör.

(2013) Çelik Adam (2013), (2014) Diktatörle Görüşme (2014), (2008) Aşkzede (2008), (2004) Harold ve Kumar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R.W. Seeger | Roy 'Royschach' Seeger | Roy 'Shorty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sesler 6.6 274,688

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.6 542,603

Sert Ol
2015 Komedi Sesler 6.0 105,429

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Sesler 6.6 276,837

Sonsuz Aşk
2014 Dram Sesler 6.3 36,398

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sesler 7.1 620,645

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Sesler 6.2 85,521

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,630
2011 Aksiyon Sesler 6.1 213,407

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Sesler 6.1 9,866
2010 Aksiyon Sesler 6.2 17,974

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sesler 4.7 240,108

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.8 21,244

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 69,136
2009 Aksiyon Sesler 7.6 435,950

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Sesler    

Ziyaretçiler
2008 Korku Sesler 6.2 105,725

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 239,807

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 96,450
2007 Dram Sesler 5.8 451

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 72,966

Ölümüne
2006 Aksiyon Sesler 5.9 8,299

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,125

Kaçış
2006 Aksiyon Sesler 7.4 92,533

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.4 24,068

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sesler 6.3 231,439

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 113,118

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 167,975

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sesler 5.7 12,813

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,463

Orada Olacağım
2003 Komedi Sesler 6.6 1,317

Yeni Evli
2003 Komedi Sesler 5.5 62,496

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 15,198

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 177,930

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 296,874

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,614

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,516

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 131,313

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 47,558

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 12,123

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 98,285

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 66,249

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 238,582

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.7 10,227
1999 Komedi Sesler 6.7 23,707

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sesler 5.4 83,743

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 93,269

İhanet
1997 Macera Sesler 6.9 61,489

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 201,464

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 78,476

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 43,645

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler 5.2 8,438

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 42,433

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 13,500

Ah Paris
1995 Komedi Sesler 6.4 9,531
1995 Macera Sesler 5.5 4,738

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 12,086
1994 Aksiyon Sesler 6.7 39,953
1994 Suç Sesler 6.2 6,344
1993 Biyografi Sesler 7.5 48,053

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 119,605

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 44,216

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 20,754
1992 Suç Sesler 6.5 2,656

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Macera Sesler 6.0 19,059

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sesler 6.9 160,067
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,064

Çılgınlar
1990 Komedi Editorial Department 5.9 3,439
1990 Aksiyon Sesler 6.1 52,016

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 14,862

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 146,348
1988 Macera Sesler
Editorial Department
   
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018