Giriş Kayıt
Pete Seeger

Pete Seeger (94)


Oyuncu

Pete Seeger, 03 Mayıs 1919 Patterson, New York, ABD doğumlu oyuncu.

GasLand (2010), Alice's Restaurant (1969), (2005) Eve Dönüş Yok (2005), (1985) American Masters (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Pete Seeger, 27 Ocak 2014 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1919
Ölüm Tarihi: 27 Ocak 2014
Doğum Yeri: Patterson, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Peter Seeger | The Weavers
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 6.6 25
2014 Belgesel Oyuncu 6.4 39
2014 Belgesel Oyuncu 7.7 207
2014 Belgesel Oyuncu 7.6 76
2013 94 Belgesel Oyuncu 7.7 1,497
2012 93 Belgesel Oyuncu 7.0 265
2012 93 Belgesel Oyuncu 7.6 1,401
2012 93 Belgesel Oyuncu 6.4 253
2011 92 Belgesel Oyuncu 7.2 80
2010 91 Belgesel Oyuncu 7.6 346
2010 91 Belgesel Oyuncu 7.7 9,896
2009 90 Belgesel Oyuncu 7.0 668
2009 90 Belgesel Oyuncu 7.1 15
2008 89 Belgesel Oyuncu    
2007 88 Belgesel Oyuncu 8.4 420

Eve Dönüş Yok
2005 Belgesel Oyuncu 8.5 10,517
1988 69 Komedi Oyuncu 7.8 115
1985 Belgesel Oyuncu 8.0 639
1981 62 Belgesel Oyuncu 8.2 184
1975 Komedi 8.1 38,554

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,426
1969 50 Komedi Oyuncu 6.3 3,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019