Giriş Kayıt
Neil Sedaka

Neil Sedaka (80)


Oyuncu

Neil Sedaka, 13 Mart 1939 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Deadpool (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1939
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 73 Belgesel Oyuncu 6.9 14
2012 73 Belgesel Oyuncu 6.9 603
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,394
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 885
1995 56 Belgesel Oyuncu 7.7 144
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,450

Tebessüm
1975 36 Komedi 7.2 1,906
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,017
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019