Giriş Kayıt
Ken Seagren

Ken Seagren


Kameraman, Yapımcı

Ken Seagren, kameraman, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Kenneth A. Seagren | Kenneth Seagren | Kenny Seagr
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 7.3 725
2016 Macera Kameraman 6.1 1,484

Hayal Et
2009 Komedi Kameraman 5.6 12,224
2008 Dram Yapımcı 4.6 240

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Kameraman 6.7 19,512
2006 Komedi Kameraman 6.0 21,583

Hayaletler
1998 Korku Kameraman 5.4 18,156

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Kameraman 5.6 6,207
1993 Suç Kameraman 6.9 5,485
1990 Dram Kameraman 5.0 220
1989 Suç Kameraman 7.0 1,361
1987 Aksiyon Kameraman 5.7 586
1984 Dram Kameraman 5.2 66
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019