Giriş Kayıt
Rupert Scrivener

Rupert Scrivener


Sesler

Rupert Scrivener, sesler.

Pride and Prejudice (1995), Agatha Christie's Poirot (1989), Flodder (1986), Saldırı (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rupert Scrivner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ned Devine'i Diriltmek
1998 Komedi Sesler 7.3 23,531
1998 Dram Sesler 6.4 557
1997 Gizem Sesler 7.2 962

Sadık Arkadaş
1997 Biyografi Sesler 7.3 12,375
1997 Suç Sesler 7.3 227
1997 Suç Sesler 7.8 19,090
1997 Dram Sesler 4.6 251
1996 Suç Sesler 7.2 324
1995 Dram Sesler 8.9 66,453
1994 Komedi Sesler 6.8 431
1990 Komedi Sesler 8.4 10,768
1989 Biyografi Sesler 6.8 475
1989 Dram Sesler 6.5 256
1989 Dram Sesler 8.6 32,150

Şafak Sökerken
1988 Dram Sesler 6.2 305
1987 Aksiyon Sesler 4.3 261
1987 Suç Sesler 5.3 102
1987 Suç Sesler 8.1 8,399

İftiharla: Maya Deren
1987 Belgesel Sesler 6.2 18
1986 Aksiyon Sesler 6.6 6,100
1986 Aile Sesler 6.9 582

Saldırı
1986 Dram Sesler 7.3 2,824
1985 Komedi Sesler 7.0 667
1979 Macera Sesler 7.8 1,559
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019