Giriş Kayıt
Alexander Scourby

Alexander Scourby (71)


Oyuncu

Alexander Scourby, 13 Kasım 1913 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Büyük Öfke (1953), Macera Kadını (1952), The Devil at 4 O'Clock (1961), Seven Thieves (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Alexander Scourby, 22 Şubat 1985 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1913
Ölüm Tarihi: 22 Şubat 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Scourby
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Komedi Oyuncu 5.9 10,983
1984 71 Belgesel Oyuncu 6.2 6
1984 71 Belgesel Oyuncu 8.7 25
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,269
1969 Dram Oyuncu 7.1 1,131
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,178

Tatli Bela New York'ta
1965 52 Komedi Oyuncu 6.4 5,898
1963 Dram Oyuncu 8.1 70
1961 48 Macera Oyuncu 6.5 1,701
1961 Dram Oyuncu 8.2 293
1960 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 231
1960 47 Suç Oyuncu 6.6 1,062
1959 46 Aile Oyuncu 6.5 3,740

Albay Ve Ben
1958 45 Komedi Oyuncu 7.1 550
1958 Dram Oyuncu 7.4 22
1958 Dram Oyuncu 8.5 115

Devlerin Aşkı
1956 43 Dram Oyuncu 7.7 30,752
1956 Komedi Oyuncu 8.3 242

Can Bedeli
1956 43 Suç Oyuncu 6.9 1,461

Gümüs kupa
1954 41 Dram Oyuncu 4.6 1,236

Büyük Öfke
1953 40 Suç Oyuncu 8.0 20,156
1953 Komedi Oyuncu 8.3 104
1953 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 240
1953 40 Western Oyuncu 6.2 328

Macera Kadını
1952 39 Dram Oyuncu 6.7 1,552
1948 Dram Oyuncu 7.9 186
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019