Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (73)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı.

CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), The Cheetah Girls (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 8.1 605
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.1 25,750
2015 Suç Yönetmen 7.1 41,524
2015 66 Aile Yönetmen 4.9 272
2015 Dram Yönetmen 8.0 12,265
2014 Suç Yönetmen 6.8 18,586
2014 Aksiyon Yönetmen 7.8 230,728
2014 Aksiyon Yönetmen 6.7 23,791
2014 Dram Yönetmen 7.4 12,409
2013 Dram Yönetmen 5.4 1,573
2013 Dram Yönetmen 7.6 4,062
2011 Suç Yönetmen 6.8 19,770
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 22,073
2006 Dram Yönetmen 6.6 1,202
2005 Dram Yönetmen 7.4 615
2004 Aksiyon Yönetmen 6.9 47,365
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.1 1,662
2003 54 Komedi Yönetmen 4.8 8,162
2002 Dram Yönetmen 7.7 3,086
2002 Suç Yönetmen 6.6 506
2000 51 Suç Yönetmen 4.9 584

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.9 33,875
1997 Suç Yönetmen 7.7 9,365
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 18,701
1995 Dram Yönetmen 8.1 4,597
1993 Suç Yönetmen 6.8 7,850
1992 Suç Yönetmen 7.8 4,632

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 17,008
1986 Dram Yönetmen 7.1 5,666

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 34,420
1983 Macera Yönetmen 7.0 3,245
1983 Dram Yönetmen 6.3 1,708
1982 Dram Yönetmen 7.0 3,937
1976 Yönetmen 6.8 4,936
1975 Komedi Yönetmen 7.5 9,665
1954 Aksiyon Yönetmen 8.4 2,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022