Giriş Kayıt
Julie Scott

Julie Scott


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Julie Scott, yapım yöneticisi, yapımcı.

Doctor Who (2005), Torchwood (2006), Ashes to Ashes (2008), A (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 8,422
2014 Dram Çeşitli 7.8 2,613
2013 Macera Çeşitli 9.4 15,984
2013 Komedi Çeşitli 8.6 1,505
2013 Biyografi Çeşitli 8.3 5,947
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 458
2011 Macera Çeşitli 7.3 4,181
2011 Dram Çeşitli 8.1 593

A
2010 Dram Çeşitli 7.4 4,962
2009 Macera Çeşitli 7.5 3,531
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.4 624

Metresler
2008 Dram Çeşitli 7.6 1,733
2008 Suç Çeşitli 8.2 7,785
2007 Dram Çeşitli 7.4 4,550
2007 Dram Çeşitli 6.1 350
2006 Dram Çeşitli 7.3 405
2006 Suç Çeşitli 8.4 26,592
2006 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
7.8 36,473
2005 Macera Çeşitli 8.7 182,535

Cafe'deki Kız
2005 Dram Çeşitli 7.5 7,943
2005 Suç Çeşitli 8.0 7,380
2005 Biyografi Çeşitli 7.9 4,412

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Çeşitli 6.8 2,327
2004 Dram Çeşitli 8.6 414
2004 Suç Çeşitli 8.2 20,509
2003 Komedi Çeşitli 7.8 4,297
2002 Komedi Çeşitli 7.0 110
2002 Macera Yapımcı 6.6 2,114
2002 Dram Çeşitli 7.9 6,942
2002 Dram Çeşitli 8.3 13,160

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Çeşitli 7.7 114,122
2000 Dram Çeşitli 7.0 2,370
1995 Dram Yapımcı 8.9 67,183
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019