Giriş Kayıt
Jeanette Scott

Jeanette Scott


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Jeanette Scott, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Günah Şehri (2005), Ölüm Geçirmez (2007), Dehşet Gezegeni (2007), Deh (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 31,652

Baban Kim?
2017 Komedi Set Dekoratörü 5.4 13,351
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 12,635

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Set Dekoratörü 6.0 11,077

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Set Dekoratörü 5.6 6,457
2014 Korku Set Dekoratörü 5.9 6,328

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.0 40,591
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 146,559

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.0 9,835

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
6.9 12,346

Aşkın İzleri
2012 Dram Set Dekoratörü 5.9 25,044

Hayat Ağacı
2011 Dram Set Dekoratörü 6.8 154,688

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.3 34,622

İçimdeki Katil
2010 Suç Set Dekoratörü 6.1 31,459

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 186,330

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Set Dekoratörü 7.0 239,983

Deh
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 168,342

Arayış
2006 Gizem Set Dekoratörü 4.8 11,077

Günah Şehri
2005 Suç Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
8.0 710,433

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
3.5 26,104

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 5.4 21,593

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
4.2 48,395

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Set Dekoratörü 5.1 53,622

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Set Dekoratörü 5.5 97,705

Çifte Tehlike
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 65,017

Fakülte
1998 Korku Set Dekoratörü 6.5 102,220

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 9,653
1998 Dram Set Dekoratörü 6.3 162
1997 Biyografi Set Dekoratörü 6.7 22,004

Evde Savaş
1996 Dram Set Dekoratörü 7.1 2,104

Derinlerde
1995 Suç Set Dekoratörü 6.2 2,900
1992 Biyografi Sanat Bölümü 5.5 1,294
1991 Romantik Set Dekoratörü 6.6 4,377
1990 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,594
1989 Gerilim Set Dekoratörü 5.0 572

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 Komedi Set Dekoratörü 6.1 2,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019