Giriş Kayıt
Jane Scott

Jane Scott


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jane Scott, Epsom, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Krokodil Dundee (1986), Shine (1996), Krokodil Dundee 2 (1988), Strictly Ballroom (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Epsom, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Yapımcı 7.3 6,920

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Yapımcı 6.5 1,034
1998 Dram Yapımcı 6.4 3,755
1997 Yapımcı 5.7 406
1996 Biyografi Yapımcı 7.7 48,263
1993 Korku Yapımcı 5.4 9,805
1992 Komedi Yapımcı 7.2 23,112

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Yapımcı 5.6 49,701

Krokodil Dundee
1986 Macera Yapımcı 6.6 84,858
1985 Yapımcı 7.8 58
1981 Korku Yapımcı 5.2 829
1980 Dram Yapımcı 6.3 996
1979 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 3,063
1976 Fantastik Yapımcı 6.3 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019