Giriş Kayıt
Nihilist Gelo

Nihilist Gelo


Oyuncu, Casting

Nihilist Gelo, oyuncu, casting.

13/13/13 (2013), Zombies Vs. Strippers (2012), (2015) Kanayan Yürek (2015), (2018) Trouble Is My Business (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nihilist Gelo
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,287
2017 Komedi Oyuncu 6.6 19
2017 Korku Oyuncu 3.9 677
2016 Korku Oyuncu 5.7 32

Kanayan Yürek
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,641
2014 Korku Oyuncu    
2014 Korku Oyuncu 4.9 181
2013 Korku Oyuncu 3.2 163
2013 Korku Oyuncu 4.1 1,916
2012 Korku Oyuncu 3.5 567
2012 Korku Oyuncu    
2010 Gerilim Oyuncu 2.3 137
2010 Komedi Oyuncu
Casting
4.1 764
2009 Fantastik Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018