Giriş Kayıt
Nihilist Gelo

Nihilist Gelo


Oyuncu, Casting

Nihilist Gelo, oyuncu, casting.

13/13/13 (2013), Zombies Vs. Strippers (2012), (2015) Kanayan Yürek (2015), (2018) Trouble Is My Business (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Nihilist Gelo
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,337
2017 Komedi Oyuncu 4.1 100
2017 Korku Oyuncu 5.0 1,111
2016 Korku Oyuncu 5.6 97

Kanayan Yürek
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,676
2014 Korku Oyuncu 5.4 51
2014 Korku Oyuncu 5.0 227
2013 Korku Oyuncu 3.4 204
2013 Korku Oyuncu 4.1 1,916
2012 Korku Oyuncu 3.5 647
2012 Korku Oyuncu 2.8 445
2010 Gerilim Oyuncu 2.4 141
2010 Komedi Oyuncu
Casting
4.2 833
2009 Fantastik Oyuncu 3.2 1,032
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018